SponsorKliks

TTV Unicum heeft zich aangemeld voor Sponsorkliks, een initiatief opgezet voor verenigingen en stichtingen om extra geld voor de clubkas te genereren. Na positieve geluiden vanuit o.a. tafeltennisvereniging JCV hebben wij besloten om ons ook aan te melden.

Het principe is simpel: Bestellingen via webshops zijn niet meer weg te denken in de huidige samenleving. Sponsorkliks heeft met vrijwel alle denkbare webshops een overeenkomst gesloten dat er een bepaald % van iedere aankoop naar de clubkas van TTV Unicum gaat. Besteld u bij Alibaba dan gaat 6% naar de clubkas, bij Coolblue 1 tot 10%, bij Mediamarkt 1,5%, BOL.COM 1,5 tot 4%, Booking.com 5,3%, Hunkemuller 7% etc. 

Voor u als koper van een artikel via een webshop veranderd er vrijwel niets, uw aankoopbedrag blijft gelijk, maar TTV Unicum krijgt wel een % van het aankoopbedrag. Bij iedere online aankoop die u in de toekomst wilt doen moet u even denken aan TTV Unicum.. Ga naar de website van TTV Unicum en klik op de knop WEBSHOP, vervolgens wordt u doorgestuurd naar de persoonlijke pagina van TTV Unicum bij Sponsorkliks. Daarna klikt u op de betreffende webshop waar u een online aankoop wilt doen en u komt gewoon op de webshop.

Dus als u de volgende keer iets wilt bestellen bij b.v. BOL.COM, Thuisbezorgd, Coolblue, Mediamarkt,Booking.com, Alibaba of waar dan ook, denk dan even aan de clubkas van TTV Unicum en bestel via de WEBSHOP button op de Unicum website.

Zie Sponsorkliks uitleg TTV Unicum waarin nog een keer duidelijk wordt beschreven hoe het werkt.

Namens TTV Unicum alvast bedankt voor het bestellen van uw online aankopen via de WEBSHOP button op de TTV Unicum website.