U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Ik ben lid van Unicum omdat ik het een leuke vereniging vind en omdat tafeltennis een leuke, snelle, technische en uitdagende sport is.

Een unieke combinatie tussen snel en tactisch denken en snelle bewegingen. Telkens weer en nieuwe uitdaging. Een confrontatie met je tegenstander en met jezelf......."

Odette

Inschrijven of proefdraaien?

Hebt u interesse in de tafeltennissport en sluit onze vereniging aan bij de verwachtingen, breng dan zeker een bezoekje aan TTV Unicum. U kunt daarvoor vrijblijvend langskomen of een afspraak maken. Het volgen van een aantal proeflessen kan u helpen om de vereniging te leren kennen of om kennis te maken met de sport. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct in te schrijven. U kunt daarvoor het inschrijfformulier gebruiken. De inschrijving wordt verzonden naar de ledenadministratie. U ontvangt per mail informatie over de betaling van de contributie. De inschrijving is pas definitief als de eerste betaling ontvangen is. U ontvangt daarna per mail een bevestiging wanneer u of uw kind(eren) kunnen starten met tafeltennissen.

Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@ttvunicum.nl

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.