U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tafeltennisvereniging Unicum              040 2852119

Ga naar de website

Inschrijven of proefdraaien?

Hebt u interesse in de tafeltennissport en sluit onze vereniging aan bij de verwachtingen, breng dan zeker een bezoekje aan TTV Unicum. U kunt daarvoor vrijblijvend langskomen of een afspraak maken. Het volgen van een aantal proeflessen kan u helpen om de vereniging te leren kennen of om kennis te maken met de sport. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct in te schrijven. U kunt daarvoor het inschrijfformulier gebruiken. De inschrijving wordt verzonden naar de ledenadministratie. U ontvangt per mail informatie over de betaling van de contributie. De inschrijving is pas definitief als de eerste betaling ontvangen is. U ontvangt daarna per mail een bevestiging wanneer u of uw kind(eren) kunnen starten met tafeltennissen.

Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@ttvunicum.nl

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.