U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Ik ben lid van Unicum omdat ik het een leuke vereniging vind en omdat tafeltennis een leuke, snelle, technische en uitdagende sport is.

Een unieke combinatie tussen snel en tactisch denken en snelle bewegingen. Telkens weer en nieuwe uitdaging. Een confrontatie met je tegenstander en met jezelf......."

 Odette

REÜNIE EN FEEST

2017 is voor tafeltennis in Geldrop een bijzonder jaar. Dit jaar is het niet alleen 50 jaar geleden dat we in Geldrop begonnen zijn met tafeltennis maar daarbovenop bestaat TTV Unicum 30 jaar.
 
Inschrijven kon tot en met zondag 23 april. Wilt u toch noch deelnemen, neem even contact op met de feestcommissie via de mail. Mogelijk lukt het nog.    jubileum@ttvunicum.nl
 
Kijk in deze lijst naar wie er allemaal komen: Overzicht inschrijvingen
 

PROGRAMMA


15:00 uur : Ontvangst en aanmelding
Meld u bij de receptie. U ontvangt consumptiebonnen en als u zich hebt opgegeven voor het buffet kan u daar de bijdrage voldoen. U hoeft niet vooraf te betalen.
LET OP: Aanmelden voor het buffet kan alleen vooraf en NIET meer ter plaatse.
16:00 uur : Demonstratie van Bettine en Bob
Een spectaculair evenement op deze dag is een wervelende demo van Bettine Vriesekoop en Bob Potton. Bettine Vriesekoop, toptafeltennisster, was veertien keer Nederlands kampioene en Europees kampioen in 1982 en 1992. Bob Potton behaalde in de eerste helft van de jaren tachtig zijn successen en wist in 1984 samen met Han Gootzen de Nederlandse titel in het heren dubbel te veroveren.
Dit mag u niet missen!
18:00 uur : Buffet
Voor diegenen  die zich opgegeven hebben verzorgen we een lekker buffet zodat u de feestavond goed kan starten.
19:30 uur : Feestavond.
Een spetterende feestavond met leuke muziek, volop gelegenheid om samen bij te kletsen en natuurlijk een kans om het geheugen nog eens te (laten) testen. 
00:00 uur : Sluiting