U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

"Ik ben lid van Unicum omdat ik het een leuke vereniging vind en omdat tafeltennis een leuke, snelle, technische en uitdagende sport is.

Een unieke combinatie tussen snel en tactisch denken en snelle bewegingen. Telkens weer en nieuwe uitdaging. Een confrontatie met je tegenstander en met jezelf......."

Odette

Afgelopen vrijdag hebben we afscheid moeten nemen van Max van Lieshout.

Een schok gaat door onze vereniging.

Max, actief en gerespecteerd lid van TTV Unicum heeft in de vele jaren dat hij lid was plezier gebracht in onze club. Zijn vrijwilligerswerk en betrokkenheid op vele gebieden heeft bijgedragen aan het Unicum van vandaag.

We wensen Esther en de kinderen veel kracht en liefde toe nu ze zonder Max verder moeten.

Leden en Bestuur TTV Unicum